Vi inviterer din bedrift til å bli vår samarbeidspartner også. Du vil være i stand til å uttrykke deg fritt og kreativt, du vil være i forkant. Respektfullt, med et tømmerhuskonsept som ikke skuffer noen. Dette er gamle tradisjoner i en ny kvalitet, en god idé, et vakkert og moderne resultat. Klassisk. Et produkt som er positivt avhengighetsskapende. Et produkt som fyller byggeprosjektet med mening og innhold. Grunnlaget for et naturlig og estetisk bomiljø, et solid grunnlag for næringsvirksomhet og vårt felles arbeid.

  • Vårt tilbud - tømmerkasse og tak

    Rent profesjonelt tilbud, innenfor de spesifikke grensene for tømmerhytta og dens synking. Det, hvordan man skal gjøre alt annet, vet et stort antall byggherrer. Du kan sikkert finne dem fritt på Internett - finn.no, hytte.no, gulesider.no og andre steder, så vel som blant venner og bekjente. Tiltrekk lokale enterprenører: kjente, pålitelige og velprøvde. Det er lettere å finne og styre dem enn å organisere alt selv. Du er den viktigste. Du kan inngå en fullsyklusavtale, når hovedentreprenøren er ansvarlig for alt: prosjektet og dets koordinering, fundamentene til bygningen, alle typer installasjoner - vinduer, gulv, ledninger osv. La disse selskapene inkludere tømmerhytta du bestilte i planene sine og la dem avklare detaljene i samarbeidet med oss. Ingen vil gå glipp av bestillingen din!

    Priser
  • Produksjon av tømmerhytter

    Utførelsen er basert på tradisjoner av lafting og erfaring av eldgamle mestere. Den replikerer den norsk hjørneforbindelsen som er finpusset gjennom århundrer. Rammedesign programmet kombinerer tømmer og CNC freser i en digitalt styrt processen. Resultatet er klassikken av tømmerhussjangeren - et varmt og trygt hjem. Et flott funn for folk som liker å nyte livet og en stolthet til profesjoneller.

    nettsiden
  • Tradisjonsrikt tak med moderne metode

    Gress på taket - en del av bonderomantikken som holdes lys levende i dagens hyttekultur. Nittedal Torvindustri AS har utviklet og patentert en moderne løsning som i dag gjør det mulig for alle å lage et vakkert og grønt tak. Våre produkter til hage og tak er tilgjengelig via forhandlere over hele landet.

    Nettsiden
  • Design, ingeniørfag og ledelse

    Med en lidenskap for tre og nordisk livsstil, betjener Likevekt kunder som søker etter et rom som er godt balansert mellom tradisjonelt og moderne innen arkitektur, produksjon og byggeteknikk, samt materialbruk. Med vår årelange erfaring på feltet guider vi våre kunder gjennom en reise til drømmehytta deres, fra arkitektskisse til nøkkel i døren. Vennligst skriv til selskapet:

    info@likevekt.eu
  • Mobilkraner og lastebilkraner

    Som vår kunde får du eksperthjelp til helhetsløsninger fra planlegging til utføring av kompliserte prosjekter, men også til alle mindre og enklere løfte- og transportoppdrag. Nordic Crane har rundt 300 maskiner som opereres av våre dyktige og serviceinnstilte medarbeidere. Nordic Crane – Det grønne alternativet!

    Nettsiden
  • FINN DIN tømmerhytte LEVERANDØR

    Det, hvordan man skal gjøre alt annet, vet et stort antall byggherrer. Du kan sikkert finne dem fritt på Internett, så vel som blant venner og bekjente. Tiltrekk lokale enterprenører: kjente, pålitelige og velprøvde. Ingen vil gå glipp av bestillingen din. Det er lettere å finne og styre dem enn å organisere alt selv. Du er den viktigste.

    nettsiden
  • FINN DIN tømmerhus LEVERANDØR

    Du kan inngå en fullsyklusavtale, når hoved-entreprenøren er ansvarlig for alt: prosjektet og dets koordinering, fundamentene til bygningen, alle typer installasjoner - vinduer, gulv, ledninger osv. La disse selskapene inkludere tømmerhytta du bestilte i planene sine og la dem avklare detaljene i samarbeidet med oss. Ingen vil gå glipp av bestillingen din!

    nettsiden